Vi söker härlig WordPress-utvecklare

😅 TL;DR
Ärligt talat så söker vi en härlig person som passar in med oss och vad vi vill göra. I detta fall gäller det utveckling av teman i WordPress. Känns det som något du skulle vilja göra så hör av dig!
 

Vilka är vi?

Papaja är experter inom apputveckling och att skapa användarupplevelser i native appar. Vi tror mycket på expertis, är inte alls någon fullservicebyrå utan ser oss mer som finsnickare än en byggfirma. Nu kommer vi ta ett steg ut på www med det CMS vi får mest förfrågningar på, WordPress. Målet är att vara finsnickare även här, vi jobbar med att skapa unika specialbeställda teman och plugins för våra kunder. Vi föredrar att använda oss av stacken TALL (Tailwind, Alpine JS, Livewire och Laravel) och Bedrock som grund för våra projekt men är öppna för nya tillvägagångssätt… om de är bättre 😬
 

Vem är du?

Du utvecklar i WordPress och har jobbat med detta ett par år. Du gillar att göra saker riktigt, riktigt bra, har lätt för att samarbeta och kan läsa av design och designsystem. Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans levererar projekt med högsta möjliga kvalitet. Du kan ta och ge kritik / feedback och gillar att utvecklas och utmanas.
 

Vi ser att du:

 • Har ett par års erfarenhet av WordPress frontend och backend
 • Kan tänka dig jobba med Bedrock och Laravel blade
 • Har arbetat med Github
 • Har en förståelse för integrationer och SQL-databaser
 • Kan objektorienterad programmering
 • Kan samarbeta och arbeta i team
 • Kan se problem som utmaningar
 • Gillar att arbeta metodiskt och strukturerat
 • Lägger stor vikt vid att det du levererar håller kvalitet
 • Är kommunikativ och vågar vara kritisk
 • Har en ödmjuk attityd till det du arbetar med och trivs i en “våga-fråga” arbetskultur

Du kommer jobba i ett produktionsteam som fokuserar på att utveckla. Teamet kommer enbart bestå av utvecklare och projektledare, men kommer även samarbeta med externa designers, strateger och byråer.
Du blir en unik lagspelare och en viktig person i vårt kompetenta och härliga team. Förutom att arbeta med spännande projekt tillsammans med våra fina kunder och samarbetspartners så kommer du också att vara med och påverka vad vi gör på företaget.
Vi använder de tekniker vi tycker är bäst till allt vi gör och kommer hela tiden utvecklas i hur vi utvecklar och tänker kring webben.
 

Vad erbjuder vi dig?

Balans i vardagen
Vi ger alla medarbetare möjlighet att pussla ihop arbetslivet och privatliv på ett fungerande sätt genom möjlighet att flexa och hitta lösningar utefter behov.

Personlig utveckling
Hos oss får alla medarbetare hela tiden nya utmaningar och tid att utmana sig själva. Vår personliga utveckling är hur vi utvecklar företaget framåt.

Påverkan är en regel
Att vara med och påverka företaget och sina arbetsuppgifter är något vi alltid tyckt är superviktigt och det är så vi jobbar. Vårt gemensamma uppdrag är därför att skapa den arbetsplats vi vill ha.

Skicka ansökan till rekrytering@papaja.se